‘City Fits’

Communication review,

When starting my design, I explored a way of making a historic feature of the current interiors. To do this I decided to put a large glass box into the space that will allow all activities to be held within, making a museum of the current interiors; not to be touched but to be admired.

Inside the glass box will contain a stage, bar, seating and display area for art work. This will be a multi- functioning space and be easily adapted for each individual client depending on what artist wants to use the space.

Through doodling over the holidays, I have created a scheme revolving around circles.

This drawing has inspired me to create a flow of different elements of the design through the building…

I then plan to future this scheme by adding circles into all elements of the design such as, a round stage, table, chairs, bar and decorative features.

Recent Posts

See All

Spittal Live Project: Video

Video created by Arts Council of Wales, demonstrating our work and the impact that it has had on the school during our work placement in Pembrokeshire. I am very proud to share this video, we worked h

Spittal Live Project: Video

Video created by Arts Council of Wales, demonstrating our work and the impact that it has had on the school during our work placement in Pembrokeshire. I am very proud to share this video, we worked h

  • Blog
  • Instagram
  • Pinterest