‘City Fits’

Developing my scheme,

Through making my design I don’t feel that I have used the space affectively. It is a big space and adding one large element into the design does not feel big or grand enough. I have decided to break up the design, by also still sticking to the circle theme by adding glass ‘domes’ instead, to break up each individual space that different activities can be held in rather than one large space.

All these spaces will still be accessible to everyone and because of the glass you will be able to go into every space and still hear and see what is happening in the others. Each dome will be connected to each other through pathways that allow you to see out into the original interiors and still feel more engaged in that space. The public will still not be able to access the original interiors or walk around them, to keep them as a ‘museum’.

Recent Posts

See All

Spittal Live Project: Video

Video created by Arts Council of Wales, demonstrating our work and the impact that it has had on the school during our work placement in Pembrokeshire. I am very proud to share this video, we worked h

Spittal Live Project: Video

Video created by Arts Council of Wales, demonstrating our work and the impact that it has had on the school during our work placement in Pembrokeshire. I am very proud to share this video, we worked h

  • Blog
  • Instagram
  • Pinterest